16 prill 2011

Situata e Montolivo


Riccardo Montolovio është gjithnjë e më larg Fiorentina-s. Flitet për një përshpejtim të Juves ditët e fundit.

E ardhmja e lojtarit do të vendoset në Maj, me drejtuesit vjollcë që do të takohen me drejtuesit e Fiorentina-s për të mbyllur marrveshjen.

Juvja vështirë se do ta tërheq Aquilani-n për shifrën e 16 mln euro dhe me sa duket kërkon të përfitojë nga fakti që Montolivo nuk ka asnjë klauzolë në kontrataën e tij. /fcjuventus-news/