26 prill 2011

Bastos - vendos në verë


Mesfushori brazilian i Lyonit, Mishel Bastos do të vendos në fund të këtij edicioni për të ardhmen e tij. Skuadra e Juventusit prej kohësh kërkon më ngulem shërbimet e këtij futbollisti që ka mohuar të ketë biseduar më ndonjë klub. Sipas tij, ketë e ka bërë për shkak së dëshiron ta mbyll ketë kampionat më skuadrën aktuale.

“Nuk kam pasur kontakte më asnjë ekip tjetër. Unë kam folur për oferta më agjentin tim, dhe do të bisedojmë serish më vonë. Sepse synimi im është të përfundoj ketë sezon më Lyonin. Në fund të këtij sezoni do të bisedojmë më agjentin tim si dhe me klubin dhe do të vendosim së cila është zgjidhja më e mirë si për mua ashtu edhe për klubin”, tha Bastos.
/JUVENEWS.TK/