28 prill 2011

Matri kërkon motivim të lojtarëve


Sulmues i Juventusit, Alessandro Matri kërkon nga bashkë-lojtarët e tij të japin maksimumin në ndeshjen e klubit të tij kundër Lazios.

“Ne do të zhvillojmë një ndeshje tepër të rëndësishme. Natyrisht unë do të doja që këtë takim të luajmë me vetëm pesë pikë prapa tyre porn e duhet të luajme me krenari, të fokusohemi dhe të kemi një motivim të lartë”.

“Ne nuk duhet të mendojmë për fundin e sezonit. Ne duhet të fokusohemi vetëm në ndeshjen kundër Lazios”, tha Matri për Juventus Channel.
/JUVENEWS.TK/