29 prill 2011

Mancini mohon lidhjen me Juventusin


Roberto Mancini e ka bërë të qartë se e ardhmja e tij qëndron te Manchester City dhe jo te Juventusi.

Taktiku italian është lidhur me një rikthim në vendlindjen e tij së fundi, por thotë se është i lumtur në Eastlands dhe kupton se thashethemet e tilla janë të zakonshme në fund të sezonit.

“Është normale në Angli dhe Itali se ka raporte në dy ose tre muajt e fundit të sezonit të thuhet se çdo lojtar ose menaxher mund të ndryshojë klub. Dhe ne mund ta themi atë çdo ditë se kjo nuk është e vërtetë. Sa më takon mua, unë do të qëndroj këtu”, ka thënë Mancini.
/JUVENEWS.TK/