24 prill 2011

Vlerësimet e lojtarëve të Juventusit


Gazetat La Stampa dhe La Gazzetta dello Sport nxjerrin vlerësimet e tyre për lojtarët e Juventusit, të mbrëmjes së djeshme. Vlerësimet janë të mëposhtmet:

La Stampa:

Buffon 6, Motta 5 (1'P2 Sorensen 5,5), Bonucci 6, Barzagli 6, Grosso 5, Krasic 5, Aquilani 5, Felipe Melo 5,5, Marchisio 6, Matri 5,5 (22' P2Toni 6), Del Piero 7 (30' P2Pepe 5). Trajner. Delneri 5

La Gazzetta dello Sport:
Buffon 6, Motta 5,5 (1'P2Sorensen 5), Bonucci 6, Barzagli 6,5, Grosso 6, Krasic 5, Aquilani 6,5 Felipe Melo 6,5, Marchisio 5,5, Matri 6 (22'P2Toni 5), Del Piero 7,5 (30'P2 Pepe 5,5) Trajner. Delneri 5,5 /fcjuventus-news/