25 prill 2011

Vetëm Zoti e di të ardhmen time


Ylli i skuadrës Santos ende është i pasigurt për të ardhmen e tij, ende nuk e ka idenë se ku do luaj sezonin tjetër.

Presidenti i Chelsea-t , Abramovich është duke e kërkuar më ngulim talentin e ri brazilian.

Neymar për Sky Sport 24 , ka deklaruar: “Nuk e di se çfarë thotë e ardhmja.

Është në duar e Zotit, por është diçka e mirë fakti se të gjithë po e vlerësojnë punën time.

“Nuk e di se çka do të ndodhë në Qershor.

Jam i fokusuar në punë dhe po bëjë gjithçka që të ftohem në Kupën e Amerikës nga trajneri i kombëtares.”
/JUVENEWS.TK/