29 prill 2011

Quagliarella rikthehet në stërvitje


Fabio Quagliarella është rikthyer pas një lëndimi që la larg fushe për 6 muaj, dhe tashmë për çdo ditë po ndihet edhe më mirë.

Quagliarella ka filluar të stërvitet, është rikthyer fushave të gjelbërta të cilat i munguan shumë, ai do të vazhdoj të punoj i ndarë nga skuadra dhe to të punoj me një intenzitetë më të lartë duke i kryer dy stërvitje prenda një dite.
/JUVENEWS.TK/