28 prill 2011

Bëhu me fanell të Juves - Kontakto " S O C C E R M A N I A "


OFERTE SPECIALE ! ! !

Në E-mai:
soccermania@hotmail.ch dhe përmes "Facebook" duke kërkuar "Ardian Artan" ju mund të porositni dresa 100% ORIGJINAL.

Ftoj të gjithë Binkonerët që të kontaktojn dhe të jenë sa më afër Fanelles Bardh e Zi

Qmimet janë shumë të volitshme dhe kualiteti është i klasit më të lartë.

Vetëm për Ju "
Soccer Mania" ka menduar që pagesa të bëhet në dy rata.

LINKU NE FACEBOOK
http://www.facebook.com/pages/Pristina-Kosovo/Soccer-Mania/122741961137329

Me respekt :
SOCCER MANIA !