22 prill 2011

Delneri: Champions? Varet nga te tjeret


As dhe 5 fitore ne 5 ndeshje nuk do t’i garantonin Juventus nje vend ne Champions League.

“Varet nga te tjeret”. Kjo eshte ajo qe thote trajneri Gigi Delneri.

Ndeshja kunder Catania do t’i sherbeje bardhezinjve per t’u përqendruar ne objektivin e momentit, te marre maksimumin dhe me pas te beje llogarite deri ne fund te sezonit.

I pyetur nese klubi e kishte vlerësuar punen e tij, përgjigja ishte e thate: “Kerkojani Juventusit”.

Neser Alessandro Del Piero do te luaje nga minuta e pare, akoma e pasigurt prania e Chiellini.
/JUVENEWS.TK/