24 prill 2011

Lufta per Menez e ashper, ne Premier kerkohet nga tre skuadra!


Manchester United, Liverpool dhe Arsenal sipas Daily Mirror jane duke luftuar ne menyre te parreshtur per te perfituar sherbimet e francezit te Romes, i cili tashme e ka marre vendimin qe do te largohet nga Olimpiko.

Oferta per Jeremy Menez eshte rreth 10 milione euro dhe duket se United eshte perpara konkurenteve te siperpermendur.
/JUVENEWS.TK/