20 prill 2011

Quagliarella i viziton bashklojtarët në stërvitje


Sot në mëngjes në stërvitjen e futbollistëve ishte i pranishëm edhe Fabio Quagliarella, i cili ishte ardhur me babain e tij dhe kishte përcjell një pjesë të madhe të stërvitjes së bashku me Paraticin.

"Pas festës së Pashkëve do të filloj të stërvitem, edhe pse do të jam i ndar nga skuadra. Unë gjithnjë jam i pranishëm në ndeshjet në Olimpiko, kështu që bashklojarët i shof shum shpesh, por është knaqësi që të vi dhe të fizitoj këtu - ka deklaruar Fabio.

Rikuperimi?

Po shkonë shumë mirë, për këtë jamë shuë i lumtur.
/JUVENEWS.TK/