21 prill 2011

Quagliarella dëshiron të bëjë gjithçka për Juventusin


Menagjeri i Fabio Quagliarelle sot ka deklaruar se klienti i ti është i gatshëm të bëjë gjithçka për "Zonjen e Vjetër" që të arrijë të fitojë trofe.

Quagliarella ka deklaruar se stërvitjeve to t`ju rikthehet pas festës së Pashkëve, kurse menagjeri i ti në deklaron se Fabio është maksimalisht i motivuar.

"Fabio me të vërtet nuk kishte fat, deri në muajin Jananar Juventus ishte i dyti në tabel, po ashtu Fabio ishte golashenuesi më i mirë me 9 gola, më pas ai u lëndua. Megjithatë gjithçka mbetet mbrapa, ai është maksimum i motivuar dhe është i gatshëm që të kontriboj në shumë gjëra që Juventus të rikthehet rrugës së trofeve ka deklaruar menagjeri Beppe Bozzo".
/JUVENEWS.TK/