21 prill 2011

Bronzetti shtyn Micah Richards drejt Juventusit


Siç na informon Daily Mail është shumë e mundëshme që Micah Richards të jetë futbollist i "Zonjës së Vjetër" nga stinori i ardhshë..

Richards në verë sigurisht do të largohet nga Manchester City pasi që kishte shumë pak hapsir për të luajtur. Ai është vetëm 22-vjeçar dhe ka dëshir që të luaj dhe do të mundohet që në një klub tjetër të gjejë hapsir më të madhe..

Siç na informon Daily Mail, Richards ju ka drejtuar Ernest Bronzetti, agjent i FIFA-s, ku ka kërkuar që të vendos për të aedhmen e tij.

Ky agjent është shumë herë në kontakte me drejtuesit e Juventusit, ku i njëjti burim na informon se është e mundur që Bronzetti ta ndihmojë realizimin e transferimit të Richards drejt Torinos..

Prej disa muajsh flitet se Juventus ka vëzhguar këtë futbollist, dhe egzistojn mundësit reale që Anglezi 22-vjeçar nga stinori ardhshëm ti mbron ngjyrat e Juventusit.
/JUVENEWS.TK/