03 prill 2011

Pasquato gati për t’u kthyer në ekipin e parë

Në Juventusin e ardhshëm do të ketë me siguri vend për fantazi. Dëgjojmë të flitet për Neymar, Menez, Hazard, Arshavin, të gjithë lojtarë të shpejtë, por që sigurisht nuk mund të vijnë të gjithë.

Meqë një Juventus fantazi mund të luajë më 4-3-3, një lojtar si Giovinco(vështirë të vijë) dhe Pasquato( më e thjeshtë) duhet të rikonfirmohet.

Pasquato në Modena ka shënuar 9 gola deri tani. Jo pak për një sulmues krahu, i cili ëshët themelor për shpresat play-off të Modena-s. Dje, një magji e të riut Pasquato u siguroi fitoren kundrejt Livorno-s. Sot ai vlerësohet rreth 6-7 milion euro, por nëse vazhdon me performanca të tilla, cmimi i tij do të vazhdojë të rritet. Mbase do të ishte një alternativë e mirë zëvëndësuese e lojtarëve të rinj ose mbase edhe më shumë. /fcjuventus-news/