01 prill 2011

Parma dëshiron ta transferoj Giovinkon

Drejtori Sportiv i Parmes, ka bërë me dije se dëshiron të blejë 50% të akcioneve të futbollistit të Juventusit, Sebastian Giovinko.

Ai është tek ne i huazuar me mundësi blerje, ne do të mundohemi që ta realizojm këtë transferim ka deklaruar Drejtori Sportiv i Parmes, Petro Leonardi.

24-vjeçari Giovinko është një futbollist i shkëlqyeshëm i Parmes, ai është ftuar edhe në përfaqsuesen e Italis ku në ndeshjen Miqësore kundër Ukraines, "SEBA" asistoj për Matrin te goli i dytë i Italis.

Kemi ndëgjuar se Giovinko do të futet ne Merkaton e Juventusit, mirpo ne jemi në bashkpronësi me Juventusin, ai respektohet shumë në Parma, dhe ne jemi shumë të lumtur me paraqitjet e tij dhe shpresojm që do të arrijmë që ta transferojm në fund të stinorit.
/JUVENEWS.TK/