01 prill 2011

Bastos: Unë nuk i kushtoj vëmendje thashethemeve

Në bisedat me gazetarët franceze të gazetës "L'Equipe", Mishel Bastos tha se ai ende mendon për të ardhmen dhe klubin e ri dhe i hodhi poshtë akuzat për lidhjet me Juventusin.

Unë nuk i kushtoj vëmendje këtyre spekulimeve. Unë mendoj se vetëm në gjurin tim, shërimin tim sa më të shpejtë dhe një përfundim të sezonit sa më të mirë me Lyonin.

Për çdo gjë tjetër ju mund të diskutoni me agjentin tim. Më vonë ne do të konsiderojnë pyetjet në lidhje me të ardhmen time - deklaroj Bastos.

Juventus është i gatshëm që të paguaj 15-17 milion, për 27-vjeqarin Brasilian.
/JUVENEWS.TK/