19 prill 2011

Moggi: Mancini ka një cilësi të lartë


Për "Radio Kiss Kiss" Luciano Moggi ka deklaruar se po të isha Drejtor Sportiv i Juventusit, trejner dp ta sillsha Manchinin.

"Manchini ka arritur atë që shumë të tjerët nuk kan arritur. Nuk jam një mik i mirë i Manchinit, por e njof dhe shumë herë kemi biseduar. Kur zgjidhet trejneri duhet të shikohet kualiteti dhe dija në këtë rast Manchini mund dë ishte i mirë.

A do ta sillshi ju në Juventus?

Natyrisht që po - ka deklaruar Big Luciano Moggi
/JUVENEWS.TK/