19 prill 2011

Marchisio dhe Del Piero do ti vazhdojn kontratat


"La Gazzetta dello Sport" shkruan se bisedimet nëmes të kryesis dhe Del Pieros po ashtu edhe Marchisios kanë përfunduar sa i përket vazhdimit të kontrates.

Stefano Del Piero (vllau si dhe menagjeri i Alessandro Del Pieros) dhe Beppe Marotta për gjithcka janë akordu. Kështu që Del Piero kontraten e re do të firmos në fillim të muajit maj, mund të ndodh të firmos edhe në ditët në vazhdim.

Kurse kontraten që do ta firmos Marchision do të skadon më 30 qershor 2014, problem rreth kësaj kontrate ishte paga, mirpo në qastet e fundit edhe ky problem është realizuar.
/JUVENEWS.TK/