01 prill 2011

Matri më vjen keq për Del Pierom dhe Chiellinin

Matri flet për përfaqsuesen e Italis si dhe ndihet shumë keq që Juve të dielen kundër Romes do të luaj pa dyshen e lënduar Del Piero - Chiellini.

Matri të marten ka shenuar gol kundër Ukraines dhe deklaron:

Morali është jashtëzakonisht i lartë, qëllimi ishte një kënaqësi e madhe për mua. Me ardhjen në Juventus ëndrra ime u realizua, kurse thirrja në përfaqësuese më bënë dë ndihem edhe më mirë.

Del Piero dhe Chellini do të mungojn kundër Romes?

Ata jan një dyshe më kualitative në Juventus, ata dy janë kampion të mdhenjë si në vushen e gjelbërt ashtu edhe larg saj. Do të na mungojn shumë, mirpo kemi shpresa edhe në ata që do ti zavendësojn deklaroj Matri.
/JUVENEWS.TK/