19 prill 2011

Javen e arrdhshme takimi vendimtar për Bastos


Eksperti i Futbollit Francez për web faqen "TuttoJuve" ka deklaruar se shumë shpejtë do të kuptohet se a do të kaloj Michel Bastos në Juventus.

Qe sa ko flitet për një kalim të mundshëm të Bastosit në Juventus, kurse eksperti i Futbollit Francez Oscar Damiani ka deklaruar:

"Egzistojn disa pengesa sa i përket pasaportes, mirpo pritet që java e ardhshme të jetë takimi vendimtar në lidhje me transferimin e Bastosit në Juventus. Qmimi flitet të jetë 15 milion, mirpo ky qmim nuk është vendimtar, mund të ulet".

Bastos aktualisht është i lënduar, dhe pritet të rikthehet në përfundim të këti stinori që do të mund të zhvillojë ndeshjen lamtumirëse me Lionin.
/JUVENEWS.TK/