19 prill 2011

Juventus është interesuar për Abel Hernandez

La Gazzetta dello Sport shkruan se Juventus ka kontaktuar Maurizio Zamparinin, për të diskutuar për sulmuesin e Urugait.

Abel Mathías Hernández Platero (20-vjeçar) është i kërkuar nga Juventusi për stinorin e ardhshëm.

Siç na informon La Gazzetta dello Sport, zyrtarët e Juventusit qe një kohë të gjatë po e përcjellin këtë futbollist dhe janë të gatshëm ta dërgojn oferten e tyre.

I njëjti burim thot se Juventus do ti ofroj Palermos Amaurin në shkëmbim me Abel Hernandez. Zamparimi më heret kishte deklaruar se dëshiron ta rikthej Amaurin në Sicili vetëm atëher nëse Amauri pranon në ulje të pagës.
/JUVENEWS.TK/