21 prill 2011

Fiorentina shet tre lojtarë


Sipas raporteve të La Gazzetta dello Sport, skuadra e Fiorentinës ka vënë në shitje tre lojtar të saj, Alberto Gilardino, Juan Manuel Vargas dhe Riccardo Montolivo.

Raportohet se Fiorentina ka probleme financiare dhe shitja e këtyre lojtarëve do të sjellë mjete të mjaftueshme për të dalë nga kriza.

Për Vargas tashme kanë shrpehur interesim shumë skuadra , por ajo e Liverpool duket të jetë më afër shërbimëve të tij. Edhe për Montolivon tashmë është një destiancion, Juventusi.
/JUVENEWS.TK/