16 prill 2011

Fiorentina - Juventus do të drejtohet nga Daniele Orsato


Refer i ndeshjes Fiorentina - Juventus do të jetë Daniele Orsato, i cili do të referoj për të dytën herë Juventusit këtë stinorë.

Herën e parë ka referuar kundër Palermos në Torino ku Juventus ka pësuar disfat me rezultat 3-1. Në përgjithsi Daniele Orsato, Juventusit i ka referuar shtat herë, ku Juventus ka shenuar vetëm një fitore, tri herë jan nda baraz si dhe tri herë kanë pësuar disfatë.

Fiorentines i ka referuar në 9 takime, 6 herë kanë fituar, dhe tri herë kanë pësuar. Këtë stinor ka referuar në ndeshjen Lecce-Fiorentina 1-0.

Ndihmësit e Orsatos do të jenë Francesco Altomare dhe Stefano Ayroldi, kurse referi i katërt do të jetë: Paolo Valeri.
/JUVENEWS.TK/