16 prill 2011

Diskutim rreth Juventusit


Juventus nëse neser fiton në Firenc, pozita 6 në tabel do të sigurohet, dhe automatikisht do të ishim para Romes dhe me një shpres të madhe edhe për poziten e katërt..

Ne Biankonerët gjindemi në ethe dhe pa durim po e presim ndeshjen kundër Fiorentines, dhe shpresojm që metë vërtet Juventus të tregoj një lojë të bukur dhe të shenoj fitore.

Do të isha shumë i lumtur nëse Juventus neser shenon fitore, kemi kaluar një periudhë të vështirë dhe është momenti që të shenojm fitore në këto ndeshjet e mbetura dhe të shpresojm në gabimet e Lacios dhe Udineses.

Në vazhdim mund ti shikoni ndeshjet që na presin..

JAVA 33
Roma - Palermo 2-3
Fiorentina - Juventus
Catania - Lazio
Napoli - Udinese

JAVA 34
Inter - Lazio
Roma - Chievo
Udinese - Parma
Juventus - Catania

JAVA 35
Fiorentina - Udinese
Bari - Roma
Lazio - Juventus

JAVA 36
Roma - AC Milan
Udinese - Lazio
Juventus - Chievo

JAVA 37
Lazio - Genoa
Parma - Juventus
Catania - Roma
Chievo - Udinese

JAVA 38
Juventus - Napoli
Lecce - Lazio
Roma - Sampdoria
Udinese - AC Milan

Të nderuar biankoner nëse arrijm që të shenojm fitore në tri ndeshjet direkte kunder Fiorentines, Lazios dhe parmes jam i bindur që 99% do të luajm ne Champions League.