01 prill 2011

Del Piero do të mungoj 15 ditë

Allessandro Del Piero do të mungojë në dy ndeshjet e ardhshme që Juventus do ti zhvilloj kundër Romes dhe Genoas.

Legjenda e Juventusit sot në mëngjes iu nënshtrua provave dhe kontrollit mjekësor, dhe rezonanca magnetike ka treguar se bëhet fjalë për një lëndim të muskujve në kofshën e majtë.

Del Piero do të mungoj për 15 ditë, që do të thotë nuk do të jetë i pranishëm në super sfidën e së dielës kundër Romes si dhe do të mungoj edhe në ndeshjen kundër Genoas e cila do të zhvillohet javën e ardhshme në Olimpiko të Torinos.
/JUVENEWS.TK/