21 prill 2011

Chiellini i gatshëm për Catania


Giorgio Chiellini ka deklaruar se është plotësisht i rikuperuar nga lëndimi dhe dëshiron që t`ju ndihmoj bashklejtarëve që kampionatin ta përfundojn ashtu siç është më së miri.

Chillini sot përmes web faqes së ti zyrtare ka deklaruar:

"Sot kamë stërvitur me bashklojtarët, më në fund ndihem shumë mirë dhë plotësisht i gatshëm. Nëse gjithçka shkon sipas planit mund të rikthehem pikërisht të shtunen kundër Catanias. Dëshiroj që bashklejtarëve t`ju ndihmoj në ndeshjet e fundit në këtë stinor - ka deklaruar Chiellini".
/JUVENEWS.TK/