21 prill 2011

Agjenti- Bastos e dëshiron Juventusin


Agjenti i futbollistit Brazilian Michel Bastos, ka deklaruar se klienti i ti dëshiron të kalojë në Juventus, dhe nuk i shkakton kurfar problemi edhe nëse Juventus nuk do të luante në Champions league stinorin e ardhshëm.

Michel Bastos është shumë afër Juventusit, këtë e ka komentuar agjenti i ti, i cili jep një lajmë shtës për Juven, ku në bënë të gëzohemi. Bastos në Juventus, ati nuk i intereson a luan Juve në Champions league sezonin e ardhshëm.

"Juventus nuk duhet të shqetësohet për këtë problem, vet paraqitja në një kampionat siç është Serie A, ku ke dy takime kundër një Milano dhe një Interi, është më e rëndësishme për Bastosin se sa të luaj në Champions League, ka deklaruar menagjeri Emmanuel de Kerchov, ku ka thënë se shumë shpejtë do të ketë kontakte mes Lionit dhe Juves përta finalizuar këtë transfer".

"Tashmë po presim, Drejtorët sportiv shumë shpejt do të takohen, dhe shpresojm që nuk do të ketë kurfar ndalese sa i përket anës së Lionit, sepse ata janë të gatshëm ta lirojn Bastosin të kaloj në Juventus - Përfundoj Agjenti Emmanuel de Kerchov."
/JUVENEWS.TK/