16 prill 2011

Toni nëse shenoj do të festoj


Sigurisht që Luca Toni të diellen do të jetë në qendër të vëmendjes, ai do të zhvilloj ndeshje kundër ish skuadrës së ti, por ai ka deklaruar se nuk është kurfar problemi.

Futbollisti i cili me Fiorentinen ka zhvilluar 67 ndeshje dhe ka shenuar 49 gola, këtë herë është i obliguar që të shonoj pikërish kësaj skuadre ku Toni bëri një karrier të mirë, mirpo është e mundshme që Toni ndeshjen ta filloj nga pankina.

Ai për "tuttoSport" ka deklaruar se nëse shenon golë do të festoj.

Sigurisht që nuk do të jetë një ndeshje e thjesht, atje kam kaluar dy vite të shkëlqyeshme, mirpo nëse shenoj gol do të festoj. Mendoj se festimi i golit nuk do të thotë se nuk e respektoj Fiorentinen dhe tifozët e saj ka deklaruar Luca Toni.
/JUVENEWS.TK/