20 prill 2011

Moggi flet për gabimin e vetë


Luciano Moggi ka diskutuar për të kaluaren e tij me Juventusin dhe për gabimin më të madhë që e ka bërë gjatë kariesres, po ashtu Moggi thot se në pankinen e Juventusit do ta sillte Guidolinon.

Gian Piero Gasperini dhe Conte janë trejner të mirë, mirpo ata nuk janë për skuadren siç është Juventusi. Po të isha në Juventus menjëher do ta sillsha Guidolino, është një trejner i shkëlqyeshëm ka treguar vlera në të gjitha skuadrat ku ka qenë si në Vicenza, Bologna, Palermo, Parma dhe momentalish po kryen një punë të paparë me Udinesen, mendoj së është i gatshëm për një klun të madhë deklaroj Moggi.

Arsen Wenger ishte pran Juventusit, mirpo ne ekemi zgjedhur Capellon sepse është trejneri më i mirë në botë, jo vetëm Trejner, Capello ishte një menagjer i mirë në të gjitha aspektet.

Moggi në fundë flet edhe për gabimin më të madhë të karieres.

Në vitin 2001, Roma ishte e interesuar për Edgard Davids, ju kam thënë se do ta shes nëse mi ofroni 15 milion plus treshen nga Primavera D'Agostino, De Rossi dhe Aquilani. Roma më ka refuzuar duke e konsideruar një ofertë shumë të lartë. Po të kërkojsha 10 milion plus këtë treshe të madhe Roma do të pranonte, kjo ishte gabimi më i madhë gjatë tër karieres sepse sot në Juventus ishte kjo treshe e madhe ka deklaruar Moggi.
/JUVENEWS.TK/