23 mars 2011

Mascerano dhe Bastos për një Juventus të ri

Gazeta Italiane "La Gazzetta" bënë të ditur se dy emrat e merkatos Biankonere për një Juventus të ri jane: Javier Mascerano dhe Michel Bastos.

Edhe pse skuadra këtë sezon nuk ka treguar rezultate potenciale, kryetari Andrea Agnielli i ka dhënë besim Drejtorit gjeneral Giusepe Marotta-s.

Marotta si një justifikim për sezonin e dështuar përmendi mungesën e kohës për të kryer siç duhet politikën e saj të transferimit dhe një numër të madh të lëndimeve që kanë ndikuar në masë të madhe të luajë skuadra.

Në mënyrë për të përmirësuar gjendjen, Marotta ka marrë ngjyren e gjelbërt për ta transferuar Brazilianin e Leonit, Michel Bastos me të cilin kanë filluar bisedimet.

Përveçse Bastosit, prioritet për "Zonjen e Vjetër" është edhe Argjentinasi i Barcelones Javier Mascerano.

Mesfushori i Barcelones nuk ka gjetur shumë hapsir në formacionin baz të katalonasve dhe në fund të stinorit mund ta ndryshoj mendjen që të largohet nga kampionati Spanjoll.

Juventus po pretë kontakte pozitive me Barcelonen që sa më shpejtë të arrijnë marveshjen për transferimin e argjentinasit në Torino. /JUVENEWS.TK/