24 mars 2011

Pirlo kalon në Juventus?

Futbollisti i Milanit, Andrea Pirlo, në fund të sezonit do të largohet nga skuadra dhe pritet të kalojë në radhët e Juventusit, njoftojnë të enjten mediat italiane. /JUVENEWS.TK/