28 mars 2011

Tre Biankoner në Formacionin baz kundër Ukraines

Pas fitores ndaj Sllovenis, Italianët janë shumë afër kualifikimit në Euro 2012, dhe me një relaksim të madh presin takimin e ardhshëm.

Nesermbrëma Italianët në Kiev do të luajnë një miqësore kundër nikoqirit të Euro 2012 Ukraines, të cilët së bashku me Polonin janë organizatorët e Kampionatit Europian të vitit 2012.

Cesere Prandelli, ka bërë medije formacionin kundër Ukraines, kurse tre Bjankoner do të jenë në formacionin startues, e ata janë: Chiellini, Aquillani dhe Marchisio.

Chiellini dhe Aquilani ishin startues dhe kanë luajtur për 90 minuta kundër Sllovenis, kurse Marchisio kësaj herë do ta filloj ndeshjen nga minuta e parë. Buffon dhe Bonucci do të pushojn pëe këtë takim kurse Matri beson se do të inkuadrohet nga stoli.

Vetëm këta 6 futbollist janë të pranishëm me përfaqsuesen, kurse dy të tjerër Sorensen dhe Krasic jan rikthyer në Torino. Sorensen ka lëshuar kampin stërvitor të përfaqsueses Danese për grupmoshat deri 21-vjec, për shkak të një lëndimi kurse Krasic është i suspenduar për shkak të kartonave të verdh.
/JUVENEWS.TK/