31 mars 2011

Juventus është i interesuar për Aleksandaro Kolarov

Mbrojtësi i krahut të majt të Manchester Citit, Alesandro Kolarov është nën ndjekjen e Juves dhe Milanos të cilët po dëshirojn ta rikthejn në Serie A.

Vetëm një ditë pas deklaratave të "Rossonerve" të cilit kishin shprehur interesim për Kolarov, mësohet se edhe Juventus është i interesuar që ta rikthej ish futbollistin e Lazios në Serie A, i cili vitin e kaluar kaloj në Manchester Citi për 18 milion euro.

Siç bëjnë të ditur Mediat Angleze, Juventus nuk do të insitoj që ta sjell serbin sepse ka alternativa tjera, ndër to shifet futbollisti i Lionit, Bastos..
/JUVENEWS.TK/