28 mars 2011

Nga Gjermania: “Juve, cfarë superoferte për Sanchez”


Në Gjermani janë të bindur. Juventus ka intensifikuar raportet me Udinese-en për të sjellë në Torino Alexis Sanchez.

Sipas 4-4-2.com, Agnelli dhe Marotta janë të gatshëm të ofrojnë 22 milion euro dhe Iaquinta me De Ceglie.

Gjithsesi mbetet e fortë konkurenca e Inter, Barcelona dhe e klubeve të tjera kryesore në Europë. /fcjuventus-news/