31 mars 2011

Bobo Vieri, hedh ne gjygj Inter-in dhe Telecom

Gjykata civile e Milanos ka vendosur qe ish futbollisti i kombetares dhe Interit, Christian (Bobo) Vieri, t'i nenshtrohet nje egzaminimi psikik dhe mjeko ligjor per te vleresuar shkallen e demeve psikike, dhe ne radhe te pare nese vuan ose jo nga pagjumesia dhe depresioni, te shkaktuara nga "spiunazhi" i dyshuar se e perndiqte gjate kohes qe luante me Interin.

Kjo mase eshte marre nga kjo gjykate pasi futbollisti i shquar italian, pretendon se gjate kohes se qendrimit te tij me skuadren e Interit, ai eshte "spiunuar" me porosi te drejtuesve kryesore te Inter dhe Telecom Rinaldo Ghelfi dhe Giuliano Tavaroli, c'ka ka shpene ne krijimin e kesaj gjendjeje te semure mendore.

Vieri kerkon 12 milion dhe 9.250 milion euro perkatesisht nga Telecom dhe Inter.
/JUVENEWS.TK/