27 mars 2011

Përfaqësuesja e Kosovës-Renova, luajtën baras

Prishtinë, 27 mars (JuveNews) – Vetëm para pak çastesh ka përfunduar ndeshja miqësore në mes Përfaqësues së Kosovës në Futboll dhe skuadrës së Renovës me rezultat të barabartë 0-0.

Loja është përshkruar si e hapur edhe pse nuk kishte gola, rastet nuk munguan nga të dyja palët, por sulmuesit nuk ishin në ditën e tyre. Ajo që vlen të theksohet është së trajneri i Përfaqësues së Kosovës, Albert Bunjaku u jepi mundësi që të aktivizohen të gjithë futbollistëve të ftuar të luajnë, kurse të njëjtën gjë beri edhe trajneri i Renovës, Bylbyl Sokoli.
/JUVENEWS.TK/