26 mars 2011

Milani në Prishtinë?

Biznismeni i njohur, Shqipëtar, Rrezart Taçi është duke planifikuar që të sjellë në Kosovë saktësisht në kryeqitetin e Kosovës, Prishtinë njërin ndër klubet më të mëdha të futbollit, Milanin.

Raportet tregojnë se Taçi është duke biseduar me drejtuesit e Milanit që Rosonerët në këtë vit të luajnë një ndeshje miqësore në Prishtinë me përfaqësuesen e Kosovës.

“Reazart Taçi është duke biseduar me drejtuesit e Milanit që Rosonerët të zhvillojnë një ndeshje miqësore në Prishtinë”.

Rezart Taçi është i njohur me gjëra të këtilla pasi ai më herët në Shqipëri ka dërguar edhe klubin më të trofeshëm në botë, Real Madridi dhe gjithashtu Milanin.
/JUVENEWS.TK/