29 mars 2011

Juve super ofertë për Sanchez


Juventus ka intensifikuar marrëdhëniet me Udinesen për të sjellë Alexis Sanchez në Torino.

Sipas portalit 4-4-2.com , Agnelli dhe Marotta do të jenë të gatshëm të ofrojnë 22 milionë euro plus kartonat e Iaquintas dhe De Ceglies.

Megjithatë, Juventus mbetet në konkurrencë të fortë nga Inter, Barcelona dhe disa klube të mëdha evropiane. /Juventus-Fans/