28 mars 2011

Krasic ju ka bashkuar skuadrës

Neser me fillim nga ora 15:00, to të fillojnë me stërvitje pas dy ditë pushimë të dhëna nga trejneri Luigi Del Neri. Neser pritet grumbullimi i futbollistëve për t`u pregaditur për ndeshjen e së Dieles në Olimpiko kundër Romes, një takim i vlefshëm për Biankonerët.

Skuadres do ti bashkangjitet edhe serbi Milos Krasic, i cili nuk do ta zhvilloj takimin e ardhshëm me përfaqsuesen e Serbis, për shkak të kartonave të verdh dhe ai pritet ti bashkohet skuadres të mërkuren më 29.03.2011. /JUVENEWS.TK/