24 mars 2011

Martinez është lënduar përsëri

Lëndimi i vjetër sa kaloj, kurse Jorge Martinez përjeton një lëndim të ri, ku dje në stërvitje u lëndua.

Martinez ka arritur si një përforcim i madhë, dhe është paguar 12 milion euro, dhe më shumë koh ka kaluar nëpër spitale se sa në fushen e gjelbërt. Analizat e para tregojn se Martinez ka problem me muskulin e këbës së majtë.

Analizat tjera priten të publikohen nesë, për ta kuptuar se sa i rëndësishëm është lëndimi.

Martinez i cili në Juventus po luan si sulmues i krahut, as një herë nuk ka arritur të përshtatet në formacionin e Del Nerit, dhe për këtë ai në këtë stinorë është paraqitur vetëm në 12 takime ku në fushë ka kaluar për 486 minuta.
/JUVENEWS.TK/