31 mars 2011

Marchisio - Ka filluar bisedimet për vazhdimin e Kontratës


Edhe vitin e kaluar, Marchisio përmes "Facebook" ka shprehur paknaqësi dhe ka kërkuar të firmos një kontrat të re me "Fanellen Bardhezi".

Tashmë gjithkjo është harruar, asnjë kontat nuk është firmosur, por "TuttoSport" ka bërë me dije se ka pasur kontakte ndërmjet Marchisios dhe kryesis, për ta hapur qështjen e kontratës së re. Marchisio ka ndërpre mardhënjet me menagjerin e tij dhe tashmë si negociator janë anëtarët e familjes së ti, të cilët kanë takuar udhëheqësin Biankonere.

Përparim në bisedime mund të ketë dhe pritet që palët të negociojn vetëm për pagën e kërkuar nga Marchisio, ai momentalisht paguhet 1 milon euro për stinor dhe po kërkon që paga e tijë të dyfishohet.
/JUVENEWS.TK/