29 mars 2011

Pankina e Juves, një bast për Agnelli-n

Marcello Lippi nuk ka nevojë për para, por nëse do të ishte i apasionuar pas basteve, mund të fitonte shumë para duke vënë bast mbi trajnerin e ardhshëm të Juventusit. Disa bastexhinj e shikojnë me koeficent 7.00 si pasardhësin e Del Neri-t. Nëse ai do të dojë të firmosë për Juventusin, mund të vëndosi bast për emrin e tij dhe do të fitonte shumë para të sigurta.

Për Juventusin 2011-2012 të Spalletti dhe Conte , jepen koeficentët 3.50, Mazzarri jepet me 4.50 kurse Capello me 6.50.

E parë nga një këndvështrim tjetër, fituesi më i madh mund të ishte Agnelli. Duke qenë se ai e di që Capello do të kthehej po ti ofrohej paga prej 6 milion euro që ju ofrua vite më parë, mund të vendosi bast mbi kandidaturën e Capello dhe kështu jo vetëm siguron pagën e Capello por nxjerr edhe fitim. /fcjuventus-news/