24 mars 2011

Nga Uruguaj: Mazzarri dhe Cavani drejt Juventusit


Sipas mediave uruguajane, Mazzarri nga viti i ardhshem do ta drejtojë Juventusin, dhe së bashku me të vjen edhe sulmuesi Edinson Cavani.

Sipas këtyre mediave, Walter Mazzarri do të zëvendësojë Del Nerin dhe së bashku me trajnerin e Napolit, do të vijë edhe sulmuesi kryesor i kësaj skuadre Edinson Cavani, të cilit padyshim i takojnë meritat më të mëdha që Napoli gjendet në poziten e tretë në tabelë. /Juventus-Fans/