25 mars 2011

Zvoglohet denimi i Luciano Moggjit

Është zvogluar dënimi i ish Drejtorit Sportiv të Juventusit, Big Luciano Moggit.

Sot gjykata e Romes aprovoj ankesen e Avokatëve të Moggit dhe e uli denimin nga një vit e gjysmë burgim në një vitë, për shkak të përfshirjes në Calciopoli të vitit 2006.

Po ashtu dënimi është ulur edhe për të birin Alessandro Moggin, nga 14 muaj në 5 muaj heqje lirie.

Ju përkujtojm se para dy viteve Babë dhë Birë u denuan më burgim përshkak të keqmenagjimit në afatet kalimtar të transferimeve, si dhe për kurdisje të ndeshjeve.
/JUVENEWS.TK/