24 mars 2011

Marotta e fton Santonin në Juventus

Kalimi i Santonit në Juventus nga Interi mund të arrihet me lehtësi.

"Zonja e Vjeter" po e përcjell futbollistin qe një kohë të gjatë. Ai momentalisht është i huazuar te Cesena, mirpo kartonin e ti e mban skuadra Milanese Inter.

Në qershor ai do të rikthehet në Inter, ku skuadra shumë letë mund të lë që të largohet nga Interi.

Drejtori Sportiv i Juventusit Giuseppe Marotta, dëshiron që ta sjell në Torino, egziston dhe një mundësi të shkëmbimit me Felipe Melon.
/JUVENEWS.TK/