24 mars 2011

Giovinco: Itali duhet të japë një shans të rinjëve

Mesfushori i përfaqësueses Italiane, Sebastian Giovinco besonë së ka ardhur koha që futbollistët e rinjë ti bashkohen përfaqsueses Italiane.

Giovinco, aktualisht futbollist i Parmes i cili u huazua nga Juventusi, është bashkuar me përfaqsuesen Italianen nën udhëheqjen e Cesare Prandellit, për dy ndeshjet e ardhshme kundër Sllovenis dhe Ukraines. 24-vjeçari mendon se të rinjëve duhet t`ju jepet një hapsir më e madhe përtë shkëlqyer në përfaqësuese.

Vendimi i Prandellit që Del Piero dhe Totti mbeten jashtë përfaqësueses, të cilët kishin mundur të jenë edhe një zgjedhje e duhur për Prandellin. Giovinco për GOAL.COM deklaroj:

Neve të rinjëve duhet të na ofrohet një shans përtë përparuar, është e vetmja mënyr përtë treguar se jemi të rëndësishëm për përfaqsuesen, kurse Del Piero dhe Totti jan idhijt e çdo Italiani.
/JUVENEWS.TK/