24 mars 2011

Arsenali kërkon Buffonin

Edhe pse Buffon ka theksuar besnikëri ndaj klubit që ka shumë herë ka demonstruar, ndërlikimet për zgjatje të kontratës me "Zonjën e Vjetër" mund të detyron portierin italian për të ndryshuar mendjen e tij dhe për këtë arsye të largohet nga skuadra.

Kryesia e Juventusit po kërkon që 33-vjeçarit ti ulet paga nga 6 milion në 3 milion, por Gigi Buffon nuk po e pranon këtë ofert.

Arsenal me vëmendje po e përcjell situaten, dhe ka një dëshirë të madhe të shfrytëzoj çdo problem të krijuar rreth Buffonit për ta sjellur në Londër. Kalimi eventual i Buffonit në "Emirets" do ta zgjidhte problemin e Arsen Wenger që ka me portjer.

Gigi Buffon vitin e kaluar ka refuzuar oferten e Manchester United, mirpo Buffon tash po mendon se edhe ati si dhe familjes së ti po i përshtatet një kalim në Londër.
/JUVENEWS.TK/