31 mars 2011

Marotta - Tifozët po kërkojn fitore ndaj Romes

Drejtori Sportiv i Juventusit, Beppe Marotta, ka kërkuar nga futbollistët që të diellen në Olimpiko të Romes të zhvillojn një ndeshje të rëndësishme duke shenuar edhe fitore.

Binkonerët do të udhëtojn drej kryeqytetit Italian, Kurse Marotta pret të zhvillohet një ndeshje fer dhe spektakulare.

Te dy skuadrat shpresojn në fitore për të përmirsuar rënditjen tabelare dhe për të luftuar për një vendë që dërgon në garat europiane.

Ndeshja është shumë e rëndësishme kurse unë pres nga futbollistët tanë që ta zhvillojn një ndeshje spektakulare që do ti gëzojnë tifozët tonë. Ata kërkojn vetëm rezultate pozitive - deklaroj Marotta.

Roma ka 50 pikë dhe rënditet e 6 në tabel, kurse Juventus kë 45 pikë, dhe rënditet i 7 në tabel, që do të thotë se lufta për një vend në garat europiane është e hapur, dhe "Zonjes së Vjetër" humbja nuk i konvenon dhe në këtë ndeshje duhet të luaj me një kujdes të shtuar.

Nga ana tjeter Roma ka disa rezultate negative në periudhen e fundit edhe për ta fitorja është e rëndësishme.
/JUVENEWS.TK/