24 mars 2011

Aquilani është i gatshëm të nënshkruajë një kontratë të përhershme

Ish trejneri i Liverpulit Rafael Benites ka transferuar Aquilanin nga Roma në vitin 2009, por Italiani nuk ka arrutur të ambjentohet në Liverpool, keshtu që ish trejneri Roy Hodgson e ka lejuar kalimin e Aquilanit në Juventus vitin e kaluar në form huazimi me të drejt blerje në fund të stinorit.

Liverpool është i gatshëm ta shes 26-vjeçarin, i cili ka refuzuar të rikthehet te ish skuadra e tij Roma, për një shifer prej 14 milion Funta, 6 milion më pak se sa e kishte shituer Roma.

Në fund të stinorit, Juventus mund ta blej Aquilanin, ku mund ta paguajn me kiste ku kanë arritur një marveshje edhe vitin e kaluar. Marveshja nëmes Liverpool dhe Juventus egziston, mirpo mbetet vetëm dëshira e Juventusit se a dojn ta transferojn Aquilanin.

Mendoj se Aquilani do të vazhdoj me Juventusin, për këtë nuk do të ketë kurfar problemi ka deklaruar menagjeri.
/JUVENEWS.TK/