29 mars 2011

Juventus e Milan pas Wiel

Tashmë nuk është e fshehtë se Juventus dhe Milan kanë shpreh interesim për mbrojtësin e Ajax-it, Gregory van der Wiel, por në javët e fundit, negociatat në mes të holandezit dhe Chelseat ka qenë në qendër të vëmendjes.

Megjithatë, Juventus dhe Milan nuk kanë hequr dorë nga tentativat për të ia prishur planët të kaltërve të Londrës për ta sjellë në skuadrat e tyre Wiel.

Carlo Ancelotti ka kërkuar personalisht nga Roman Abramovich që ta blejë holandezin, por së pari duhet të përballët me konkurrencën e ish menaxherit të tij, Galliani.
/JUVENEWS.TK/